HTML

fx szubjektív

Mindennapi örömök és csalódások a forex világában - okoskodás nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Toporgás

2011.01.21. 09:29 sztavrogin2

A hetet sikerült egy nagy nullában zárnom. Sajnos pénteken jött a menetrendszerű hiba, ami törölte is a tegnapi nyerőmet.

Ehhez kapcsolódóan lehet a statisztikámat folytatni. Úgy tűnik, heti egy nap rámegy a hibámra. Hetente 2 nap, ezért, vagy azért, nulla környékén zár (vagy valamiért nem is kereskedek). Marad 2 nap profitra, ami a héten csak egy nap sikerült, meg egy másik nap, majdnem. Lehetne jobb, de ez tűnik reálisnak. Havi szinten ez nekem még tisztességes nyereség, a fizikai és a mentális ráfordítást is figyelembe véve.

Próbálom persze, a hibákat csökkenteni, meg a nyerő setup-okat jobban észrevenni, de illúzióim nincsenek, a jobb hónapok rövidtávon inkább meglepetésszámba mennek majd. Tudom, ha nem hibázok, akkor a piac dolgozik majd ellenem. Persze, ez valahol majd hibába fog hajszolni, tehát ezek a veszteségek csak a vágyálmaimban tűnnek el, a realitás az, hogy ami jön a réven, az megy a vámon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fxszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr202601793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása