HTML

fx szubjektív

Mindennapi örömök és csalódások a forex világában - okoskodás nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Kellemes skalpolást kívánok!

2011.01.14. 11:59 sztavrogin2

Az a jó a likvid piacban, hogy a gyengébb trédernek is van esélye keresni: a nyomaték még a pontatlan beszállót is kikerekíti. Hamar lehet húzni nullába az eleve szűkebbre vehető stopot, aztán a többit a lendület elintézi. Ha mégsem (szűk stopoknál ez azért gyakran előfordul) adódik lehetőség újrapróbálkozni, rutinosabb tréderek a nagy meghúzások visszapattanásait is szívesen kereskedik.

A fentiekből kifolyólag viszonylag könnyű dolgom volt ma. Nem is vártam meg a negyedóráson a fordulójel megerősítését, láttam a megtorpanást, na, akkor izmozzunk egy kicsit, a korrekciós szintek elég messze, az egyperces csárt meg, szép jeleket adott. A szűkülő stopom miatt több próbálkozásból ugyan, de viszonylag egyszerű metódussal jött ma össze a nyereség.

Kell azért ilyenkor is a higgadtság, de hol vannak ezek a néhány perces impulzusokkal elért nyereségek a több órás szenvedéstől. Ha mindig ilyen lenne a piac...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fxszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr992583063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása