HTML

fx szubjektív

Mindennapi örömök és csalódások a forex világában - okoskodás nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Kétszer is

2011.05.25. 19:58 sztavrogin2

Az otthagyott uj longom megnyílt 0,4 pippel, hogy kistoppolódjon másnap 3 pippel. No comment...

Esetleg, amin mégis el lehetne gondolkodni, hogy éjszakára érdemes-e benthagyni az ordert. Nálam reggel 6-kor kezdődik az új nap, de éjjel a spread-ek is nagyok, meg gyakran elég hektikus a piac, klasszul kiszedik az ordereket. Nem érdemes megvárnom az élő orderekkel a reggel 6-os zárást. Ráadásul, másnap nem is feltétlenül érvényesek az előző napi beállítások sem. Szóval, ezen még rágódom.

Másnap, a 0,89 fölé kirakott usd/chf longom nem teljesült, ma viszont, mindhárom orderem megnyitott, sajnos, a 3-ból megint csak kettő lett nyerő. Így a héten már kétszer volt "nagy" bukóm; egyelőre a pesszimista jóslat jön össze: nem bírok nagyságrendileg több nyerőt összehozni, mint bukót, így folyamatosan vesztek ezzel a stratégiával (is...) Ahhoz, hogy nullában legyek, hatból csak egy lehet bukó, most hatból kettő van. És hol vagyok a nyerő egyenlegtől?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fxszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr552932466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása