HTML

fx szubjektív

Mindennapi örömök és csalódások a forex világában - okoskodás nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Próbák

2011.08.21. 12:07 sztavrogin2

Az jár a fejemben, hogy milyen módon lehet a kora estéket lekereskedni. A probléma, hogy ilyenkor már gyakran nincs nyomaték a piacon, az érvényes jelek sokkal kisebb mozgásokra vonatkoznak. Ráadásul, lassabban is halad az árfolyam, gyakran kell ellenirányú mozgásokra számítani, ezért szűk stop nem használható; hiába lenne logikus következtetés a szűk célár. Első körben tehát, az esti session várható likviditását kellene meghatározni. Legyen nyomaték a piacon akkor is, ha nem várható hír. Elég nehéz ügy. Továbbá nem is áll minden este a rendelkezésemre, hogy a gép előtt ücsörögjek. Valószínűleg nem is lenne érdemes ezzel próbálkozni, ha más napszakban lenne lehetőségem trédre várni. Kénytelen vagyok elkezdeni az esti "műszakot". Előtte viszont, mindig teszek egy tippet, hogy várható-e vmi, leüljek-e egyáltalán. Képlékeny...

A napos csártokat, mindenesetre, nem lehet félrerakni. Próbálok itt is újat hozzáadni a repertoárhoz, mert havi mindössze egy-két tréd nem vezet sehova.

A visszatesztek és a szimulációk megvoltak, pörögjünk akkor!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fxszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr233168437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása